Communicatieadviseurs beschikbaar!

Communicatieadviseurs beschikbaar!

We laten regelmatig zien wat wij als communicatiebureau voor jou kunnen betekenen. Maar wat zijn de persoonlijke kwaliteiten van onze experts? Heb jij binnenkort een leuk project waar je onze hulp bij kan gebruiken? Onze communicatieadviseurs Kim den Bieman en Sjuul Basten zijn beschikbaar!

Sjuul is een ervaren en ondernemende communicatieadviseur met een passie voor het werken binnen politiek-bestuurlijke organisaties met maatschappelijke thema’s. De afgelopen jaren werkte ze als interim communicatieadviseur bij woningcorporatie Portaal, gemeente Nijmegen en DEKRA Certification. In al deze rollen was zij verantwoordelijk voor communicatie op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Kim is een gedreven communicatieadviseur met een passie voor het verbinden met meerdere doelgroepen. Als interim communicatiespecialist weet zij hoe ze het grote geheel moet overzien. Naast de benodigde vakkennis, heeft Kim ook ervaring met complexere overheidsorganisaties en werken op projectniveau. De dynamiek van diverse samenwerkingspartners die één gezamenlijk belang hebben: daar zet zij zich graag voor in!

Contact

Ben je benieuwd wat Kim en Sjuul voor jou kunnen betekenen? Ze komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken.