Leer ons kennen: dit is Jessy!

Leer ons kennen: dit is Jessy!

In de rubriek ‘Leer ons kennen’ laten we je kennismaken met één van onze krachten. Wie is nu de creatieveling achter die toffe campagne? De taaltovenaar achter de (web)tekst? Of de regeltante achter het project dat je laatst voorbij zag komen?  In deze blog maak je kennis met onze communicatieadviseur Jessy!

Het was geen 1-aprilgrap, op 1 april begon Jessy aan haar avontuur bij CommunicatieKrachten. Wat begon als een sprong in het diepe, is uitgegroeid tot een – nu al – boeiend hoofdstuk uit haar carrière. Ze is moeiteloos in ons team geïntegreerd. Benieuwd wie Jessy is en waarom ze bij ons is komen werken? Lees verder en leer haar beter kennen!

Wie is Jessy?

De 24-jarige Jessy is een van onze nieuwste aanwinsten. Nadat ze haar opleiding had afgerond, begon ze haar loopbaan als marketing- en communicatiemedewerker bij een lokaal verzekeringskantoor. ”Hoewel ik al veel had geleerd, zag ik snel dat ik nog lang niet was uitgeleerd. Ik besloot de sprong te wagen en een open sollicitatie te sturen naar CommunicatieKrachten.” En als het weekend aanbreekt, schakelt Jessy moeiteloos over naar haar ontspanningsmodus: “Dan ga ik graag naar feestjes, maak ik leuke uitstapjes met mijn vriend of vriendinnen en ben ik veel te vinden in het zwembad voor een potje waterpolo, een echte uitlaatklep voor mij!’’

Omschrijf jezelf in drie woorden.

Nuchter, positief en doorpakker.

Waarom CommunicatieKrachten?

De keuze voor CommunicatieKrachten was voor Jessy een logische stap. “Ik wist al op jonge leeftijd dat ik bij een bureau wilde werken vanwege de dynamiek, het schakelen tussen verschillende opdrachten, en de kans om veel te leren. Wat ik speciaal vind aan CommunicatieKrachten is de focus op het werkplezier en de persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels werk ik er een half jaar ben ik nog steeds blij met mijn keuze.”

Wat doe je zoal bij CommunicatieKrachten?

“Opdrachtgevers hebben hele uiteenlopende vragen. Momenteel werk ik voor 6 opdrachtgevers. Eigenlijk ben ik de hele dag bezig met schrijven. Denk hierbij aan social media updates, blogs en webteksten. Het is leuk dat je voor elke opdrachtgever totaal anders schrijft! Verder houd ik me bezig met projectmanagement. Zo ben ik bijvoorbeeld samen met mijn collega Noekie verantwoordelijk voor de communicatie vanuit CommunicatieKrachten en Campaign Company. Daarnaast vind ik het leuk om te brainstormen over de strategiefase. Hier wil ik mezelf nog wel verder in ontwikkelen!”

Waar ligt jouw interesse?

“Moeilijk om te kiezen, ik vind namelijk heel veel leuk! Voor nu wil ik nog meekijken met zo veel mogelijk verschillende opdrachten, zodat ik op een later moment echt een specialisme kan ontwikkelen.’’

Tot slot! Wat staat er nog op jouw zakelijke bucketlist?

“Hm, ik ben nog jong en heb nog veel te leren, maar in de toekomst wil ik wel meer klantcontact. Een grote interim-klus waar je van begin tot eind samen tot een mooi resultaat komt op het gebied van communicatie. Dus een opdracht van strategie tot uitvoering staat wel op mijn bucketlist denk ik. Superleuk en leerzaam!”

We zijn blij om Jessy in ons team te hebben. Haar enthousiasme, positiviteit en gedrevenheid maken haar een fijne collega en we kijken ernaar uit om samen te groeien en te blijven leren in de wereld van communicatie.

Wil jij Jessy inzetten als content- of interne communicatiespecialist? Neem contact met haar op via jessy@communicatiekrachten.nl