SLIM-subsidie: investeer in de ontwikkeling van je personeel

SLIM-subsidie: investeer in de ontwikkeling van je personeel

Hé mkb’er! Ben jij van plan te investeren in de leercurve en ontwikkeling van jouw medewerkers? Maak dan slim gebruik van de SLIM-subsidie! Met een jaarlijks totaalbudget van €48 miljoen is deze subsidie een mooie kans om te investeren in leren en ontwikkelen. Onze adviseurs staan klaar om je bij elke stap – van aanvraag tot uitvoering – te ondersteunen. De regeling is per 1 september 2024 weer open voor aanvragen van mkb’ers.

Wat is de SLIM-subsidie?

De SLIM-subsidie, ook wel de Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen genoemd, biedt financiële ondersteuning voor diverse projecten op het gebied van scholing en ontwikkeling. Of je nu een klein-, middelgroot- of grootbedrijf bent, de SLIM-subsidie helpt je om jouw doelen te bereiken.

Waarvoor gebruik je een SLIM-subsidie?

De subsidie kun je op meerdere manieren inzetten. Denk aan het opzetten van een leerplatform voor jouw medewerkers. Met dit platform kunnen jouw medewerkers eenvoudig toegang krijgen tot alle opleidingen die zij hebben afgerond of nog moeten volgen. Dit maakt het niet alleen makkelijker om hun voortgang te monitoren, maar ook om voortdurend up-to-date te blijven met de nieuwste vaardigheden en kennis. Wij ontwikkelen dit platform volledig op maat, afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jouw organisatie.

Hoe werkt het indienen van de subsidie?

We gaan eerst met je om tafel om te brainstormen over hoe we deze subsidie kunnen indienen. We schrijven het projectplan én zorgen ervoor dat de subsidie wordt aangevraagd. En als het dan geaccordeerd wordt: wij zorgen ervoor dat de gemaakte plannen tot uitvoering komen.

Wat kost het en wat levert het op?

We vragen een kleine investering van €950,-. Hiervoor overleggen we, schrijven we de subsidie en dienen we het in. Deze investering is het dubbel en dwars waard, want bij goedkeuring kun je voor €25.000 een geweldige tool laten ontwikkelen, waar je jarenlang profijt van hebt. Het online leerplatform kan de efficiëntie en vaardigheden van jouw medewerkers aanzienlijk verbeteren. Dus, stel je eens voor: met een eenmalige investering van €950,- krijg je toegang tot middelen én ondersteuning vanuit ons die jouw bedrijf op de lange termijn veel meer opleveren. Zowel in financiële zin als in de vorm van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. Dat is een rendement dat je niet wilt missen!

Wanneer?

Let op! Deze subsidie kan maar beperkt aangevraagd kan worden. Dus neem vóór 15 juli contact op met Anne, zodat wij het op tijd kunnen indienen.

Contact

Wil jij ook profiteren van de SLIM-subsidie? Neem contact op met Anne voor meer informatie en hulp bij je aanvraag.  Bel Anne op 06 89 97 05 12 of stuur een e-mail naar anne@communicatiekrachten.nl