2500 euro subsidie voor Nijmeegse ondernemers met digitaliseringsvraagstuk

2500 euro subsidie voor Nijmeegse ondernemers met digitaliseringsvraagstuk

2500 euro subsidie voor
Nijmeegse ondernemers
met digitaliseringsvraagstuk

Hé Nijmeegse ondernemer. Ontbreekt het jou aan een goede digitale strategie? Is je website verouderd of genereert ‘ie onvoldoende omzet? Is je merk online niet goed vindbaar? Of ben je toe aan een prikkelende social media strategie? Lees dan snel verder! De Gemeente Nijmegen stelt namelijk 2.500 euro subsidie ter beschikking voor Nijmeegse ondernemers die willen digitaliseren.

Digitaliseringsvouchers van de Gemeente Nijmegen

Sinds de coronacrisis is het aantal online aankopen exponentieel gestegen. In de eerste week na de uitbraak steeg de online omzet van bedrijven 60 tot 70 %, blijkt uit onderzoek van Thuiswinkel.org. En dus is het belangrijker dan ooit om online zichtbaar te zijn. Om Nijmeegse ondernemers daarmee te helpen, biedt de Gemeente Nijmegen digitaliseringsvouchers aan. Deze vouchers dekken 50% van de kosten voor digitale dienstverlening wanneer deze bij een Nijmeegs bedrijf wordt afgenomen. Het maximale bedrag dat uitgekeerd kan worden is 2.500 euro.

Digitale strategie met beperkte middelen

De subsidie kan bijvoorbeeld ingezet worden om een nieuwe website, digitale strategie, webshop of social media campagne op te zetten. Het doel is om Nijmeegse ondernemers te ondersteunen bij het in korte tijd en met beperkte middelen een goede digitale strategie neer te zetten. Om in aanmerking te komen voor deze ondersteuning, moet je als bedrijf een digitale dienstverlening afnemen bij een aangemeld Nijmeegs bedrijf. CommunicatieKrachten is een van die Nijmeegse bedrijven die onder deze subsidie valt. Wij helpen je dus graag![/fusion_imageframe]


De voorwaarden van de subsidie

Aan deze subsidie kleven natuurlijk wel een aantal voorwaarden. We zetten de belangrijkste voor je op een rij:

  • Het bedrijf is gevestigd in de gemeente Nijmegen en heeft maximaal 10 werknemers (FTE)
  • Het bedrijf kan duidelijk maken hoe de subsidie helpt om meer omzet te genereren in de anderhalvemetereconomie
  • Het bedrag is maximaal 50 % van de kosten met een maximum van € 2.500,-
  • De digitaliseringsvoucher is alleen inwisselbaar bij een Nijmeegse leverancier, waaronder Communicatiekrachten

De regeling geldt van 1 mei 2020 tot en met 31 oktober 2020

Meld jouw uitdaging aan!

Meer weten? Of wil je jouw digitale uitdaging direct aanmelden? Neem dan contact met ons op! Dan helpen wij je graag verder.