Interim communicatieadviseur bij de gemeente Arnhem

Interim communicatieadviseur bij de gemeente Arnhem

De gemeente Arnhem stond voor een uitdaging met een tekort op hun communicatie-afdeling. Ze waren op zoek naar iemand met allround ervaring; iemand die snel aan de slag kon met verschillende projecten in uiteenlopende domeinen. Ervaring binnen een gemeente was daarom een must. Een interim communicatieadviseur van CommunicatieKrachten bleek de perfecte match te zijn!

Het resultaat? Hogere kwaliteit en snellere doorlooptijd van projecten.

Inmiddels zijn we betrokken bij verschillende lopende projecten in Arnhem, zoals de energietoeslag 2023. We vullen het Instagramaccount van de kinderburgemeester van Arnhem, waarmee we laten zien hoe zij zich inzet voor de stad. Daarnaast spelen we een belangrijke rol in de interne communicatie voor de nieuwe Omgevingswet, waar we ervoor zorgen dat medewerkers goed geïnformeerd zijn over de nieuwe regelgeving. We gaan aan de slag met een acceptatiecampagne rondom het vuurwerkverbod, wat bijdraagt aan de veiligheid en het welzijn van de gemeenschap. Ook zijn we betrokken bij de bevordering van de circulaire economie en het stimuleren van schone lucht in Arnhem.

Met onze brede ervaring bij gemeentes en allround vaardigheden leveren we snel en efficiënt hoge kwaliteit. Onze ervaring in andere gemeentes heeft ons goed voorbereid, waardoor we direct konden starten en de juiste vragen stelden voor een duidelijk beeld van de projecten en onze rol. Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om gelijktijdig aan meerdere projecten te werken. Onze expertise in projectmanagement stelt ons in staat het overzicht te behouden en vooruit te denken. We hebben volledige controle over onze projecten, wat resulteert in hogere kwaliteit en snellere doorlooptijden. We zijn proactief en richten ons altijd op het doel.

Onze aanpak; hoe gaan we te werk?

Wij beginnen altijd met het stellen van de juiste vragen en het direct aanpakken van taken. We behouden de regie en zijn zowel strategisch als uitvoerend inzetbaar. Dit maakt ons flexibel en zorgt ervoor dat we snel reageren. Dankzij de nauwe samenwerking met onze creatieve afdeling kunnen wij ook snel schakelen als het gaat om campagnes en visuals. 

Heb je ook behoefte aan een strategische blik?

CommunicatieKrachten staat klaar om te overleggen met je over de mogelijkheden.