Marketingondersteuning bij DEKRA

Marketingondersteuning bij DEKRA

DEKRA, een toonaangevende organisatie op het gebied van testen, inspecteren en certificeren, zocht tijdelijke ondersteuning voor hun marketingteam.

Het resultaat? Interim versterken vanuit CommunicatieKrachten.

Inmiddels zijn onze communicatieadviseurs Fleur Henkes, Sjuul Basten en Malou Seuren al twee jaar onderdeel van het marketingteam van DEKRA Nederland. Als onafhankelijke experts dragen zij bij aan de missie van DEKRA om veiligheid op het werk, thuis en onderweg te bevorderen.

Onze aanpak; hoe gaan we te werk?

We gebruiken de kracht en expertise van onze adviseurs. Fleur, met haar uitgebreide kennis van employer branding, richt zich op het aantrekken van nieuwe collega’s. Ze zorgt ervoor dat DEKRA aantrekkelijk is als werkgever. Sjuul zet haar expertise in voor online campagnes en diverse projecten voor alle DEKRA-entiteiten. Ze speelt een cruciale rol bij het vergroten van de online aanwezigheid en het bereiken van de juiste doelgroep. Malou schrijft aansprekende content en biedt ondersteuning aan zowel Fleur als Sjuul bij verschillende projecten. Haar creativiteit en vaardigheden dragen bij aan effectieve communicatie en betrokkenheid van de doelgroep.

Dankzij de inzet van onze interim communicatieadviseurs kan DEKRA rekenen op een professioneel en resultaatgericht marketingteam dat bijdraagt aan het vergroten van de bekendheid en het versterken van de positie van DEKRA in de markt.

Ook op zoek naar ervaren communicatieprofessionals die jouw team kunnen versterken?

Neem dan contact op met CommunicatieKrachten voor flexibele en deskundige ondersteuning op maat.