Leer ons kennen: dit is Inge!

Leer ons kennen: dit is Inge!

In de rubriek ‘Leer ons kennen’ laten we je kennismaken met één van onze krachten. Wie is nu de creatieveling achter die toffe campagne? De taaltovenaar achter de (web)tekst? Of de regeltante achter het project dat je laatst voorbij zag komen? In deze blog maak je kennis met de eigenaar van CommunicatieKrachten en Campaign Company, en strategisch communicatieadviseur: Inge.

Blijven groeien, verbeteren en als team sterker worden. Dat is waar Inge energie van krijgt. Na jaren ervaring als zzp’er miste Inge een team om haar heen. Ze wilde iets nieuws starten, een bedrijf met een fijn team. Sinds 2014 is Inge trotse eigenaar van CommunicatieKrachten en Campaign Company. En dat naast haar drukke gezinsleven. Ben jij benieuwd wie Inge is? Wat haar drijfveer was om CommunicatieKrachten en Campaign Company te starten en wat haar trots maakt? We stelden haar een aantal vragen.

Wie is Inge?

“Ik ben geboren in Druten in 1975. Met mijn man en 5 jongens woon ik in Malden. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik sla graag een balletje op de tennisbaan, smash de bal over het net tijdens een potje (beach)volleybal of wandel verre afstanden als oefening voor de ultieme uitdaging: de Nijmeegse Vierdaagse. Daarnaast ben ik vaak langs de lijn te zien bij SV Juliana in Malden om te kijken naar de voetbalwedstrijden van mijn vijf zoons.

De route naar zelfstandig ondernemerschap

“Na de middelbare school volgde ik een opleiding tot secretaresse. Door verschillende stages kwam ik erachter dat ik dit eigenlijk helemaal niet leuk vond. Toen besloot ik de studie International Business & Languages te volgen. Tijdens mijn stage in Berlijn heb ik veel ervaring opgedaan, internationale studenten leren kennen en de cultuur van Berlijn ontdekt. Na deze stage besloten een vriendin en ik om de wereld te gaan ontdekken, voordat het werkleven van start ging. Samen hebben we een jaar rondgetrokken in Australië, Bali en Nieuw-Zeeland. Bij terugkomst ben ik direct aan de slag gegaan als marketingmedewerker en later als Manager Europe, bij een Amerikaans bedrijf. Na deze waardevolle ervaring in loondienst, heb ik de stap gezet naar zelfstandig ondernemen. Ik leerde hoe ik opdrachten aan moest vliegen en hoe ik aan nieuwe opdrachten kwam. Hoewel dit succesvol en leerzaam was, merkte ik dat ik een team en sparringpartner miste.”

Ondernemen: de kunst van durven, creëren en groeien

“Ik besloot om met enkele mensen uit mijn netwerk een eigen bedrijf te starten. Dat was de start van CommunicatieKrachten en Campaign Company. Al snel vlogen we onze eerste opdrachten aan. Na een paar jaar met ons kantoor in Malden verhuisden we naar ons mooie kantoor aan de Waalhaven. Hier was ruimte om te groeien, meer te creëren en processen aan te scherpen. Of ondernemen in mijn bloed zit? Het bezig zijn met nieuwe plannen en het ondernemende, dat heeft wel altijd al in mij gezeten.”

Wat betekent CommunicatieKrachten en Campaign Company voor jou en wat maakt je trots?

“CommunicatieKrachten en Campaign Company betekenen heel veel voor mij. Het is een doel wat ik al heel lang voor ogen had om te bereiken. En ik heb nu gezien dat het werkt! Onze klanten zijn blij met de strategieën, creatieve concepten en campagnes die we maken. Ik haal energie uit de mogelijkheden die we hebben om te blijven ontwikkelen in onze diensten, maar zeker ook in ons team. Als ik tijdens onze bedrijfsvakantie in Gent om mij heen kijk naar het mooie team dat wij hebben, dan maakt dat mij trots.”

Wat is jouw expertise binnen CommunicatieKrachten en Campaign Company en hoe zet je dit in?

“Zelf ben ik vooral strategisch en conceptmatig sterk. Ik wil mensen graag enthousiasmeren om het beste uit henzelf te halen. Een voorbeeld: tijdens een brainstormsessie probeer ik voorzetjes te geven waardoor iemand anders met creatieve ideeën komt waar ik zelf nog niet eens aan gedacht had.”

Wanneer ben je tevreden?

“Ik ben tevreden als mijn team gelukkig aan het werk is, blij zijn met wat zij aan het doen zijn en daar uitdaging uit halen. Wanneer ik tevreden ben met CommunicatieKrachten en Campaign Company? Nooit, ik leg de lat elke keer een stukje hoger. Als ik een doel behaald heb, ben ik zeker blij. Maar ik stel graag nieuwe doelen, want als bedrijf moet je niet stilzitten. Voor de toekomst heb ik een duidelijk beeld: blijven innoveren, nieuwe dingen ontwikkelen en plannen uitwerken met een fijn team dat efficiënt met elkaar samenwerkt.”

Wil jij met Inge in contact komen? Neem contact met haar op via inge@communicatiekrachten.nl of bel haar via 024-782 0000.

Geschreven door Anne Lotte