Leer ons kennen: dit is Anne!

Anne

Leer ons kennen: dit is Anne!

Leer ons kennen: dit is Anne!

In de rubriek ‘Leer ons kennen’ zetten we steeds een CommunicatieKracht in het zonnetje. Wie is de creatieveling achter de campagne? De taaltovenaar achter de tekst? Of de regeltante achter het project? We trappen af met Anne, projectmanager en communicatieadviseur bij CommunicatieKrachten.

Anne is inmiddels een jaartje in ons midden en niet meer weg te denken uit het team. Twee dagen per week werkt ze op interimbasis bij Weijerseikhout en de rest van de week is ze betrokken bij allerlei verschillende klantprojecten. Ben je benieuwd naar Anne? Lees dan snel verder!

Wie is Anne?

Een enthousiaste en vrolijke communicatieadviseur, woonachtig in Nijmegen en 25 jaar oud. Na een tijdje als freelancer gewerkt te hebben, ben ik in 2019 bij CommunicatieKrachten aan de slag gegaan. Zo wilde ik nóg meer leren van het mooie communicatievak en samen met vakinhoudelijke collega’s brainstormen over projecten. En laat dat nu precies hetgeen zijn dat ik bij CommunicatieKrachten doe!

Ik krijg energie van de grote diversiteit aan opdrachten en projecten en zet mijn communicatiekennis steeds weer in voor een andere opdrachtgever. En in het weekend? Dan ga ik graag naar festivals (zodra dit weer mogelijk is natuurlijk), ben ik lekker aan het borrelen in het park of maak ik een leuke citytrip! Zo ga ik weer met frisse energie de nieuwe werkweek tegemoet.

Welk project maakt jou trots?

Een moeilijke vraag! Ik heb inmiddels al zoveel projecten mogen doen en ben dus ook op meerdere projecten trots. Als ik dan toch één project moet noemen, is het de Klasse Campagne voor Weijerseikhout. Dit was een compleet employer branding traject: van arbeidsmarktonderzoek tot strategisch adviesrapport en van creatief concept tot uitwerking van de communicatiemiddelen.

Het uiteindelijke doel was het opzetten en positioneren van een sterk werkgeversmerk. En dat is gelukt! Ik heb hier heel hard aan gewerkt, samen met de rest van het team. Het resultaat is precies zoals we het voor ogen hadden en dat maakt je trots.

https://www.instagram.com/p/CFrAalBn_0k/

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Enthousiast, doelgericht en avontuurlijk.

Waar zien we jou tijdens je vakantie?

Zo ver mogelijk van huis! Uit de dagelijkse routine en lekker op reis: dat is voor mij het échte vakantiegevoel. Dit jaar ga ik voor een stedentrip, gezien de huidige situatie. Geen reis van drie weken, maar er wel even helemaal tussenuit. Of ik mijn werktelefoon dan mee neem? Stiekem wel, ja. Al probeer ik werk op vakantie zoveel mogelijk los te laten (en vinden mijn collega’s ook dat ik dat moet doen). Mijn verantwoordelijkheidsgevoel is gegroeid sinds ik niet meer voor mezelf werk maar voor een organisatie. Een fijne eigenschap, maar op vakantie niet altijd even handig 😉

Wat vind je minder leuk aan je werk?

Eigenlijk vind ik alles leuk aan mijn werk. Wat ik wel een uitdaging vind, is een goede balans in mijn tijd vinden. Bij een communicatiebureau heb je óf weinig werk óf heel veel. Wanneer het heel druk is – zoals nu – is het belangrijk om je aandacht goed te verdelen. Ik wil namelijk altijd goed werk leveren. Daarom is een realistische planning belangrijk. Soms lastig, maar het houdt je wel scherp.

Wil je meer weten van Anne? Of gebruikmaken van haar communicatieskills? Neem contact met haar op. Lees ondertussen ook vast haar laatste krachtvoer-blog.

Geschreven door Laura