• In 3 stappen naar een sterk employer brand

  In 3 stappen naar een sterk employer brand

  Iedereen kent een crisis of heeft er een meegemaakt, denk maar aan de coronacrisis. Hoe te communiceren en handelen is een vak apart. Ontdek 5 waardevolle tips voor crisiscommunicatie in deze blog.

 • Leer ons kennen: dit is Jessy!

  Leer ons kennen: dit is Jessy!

  In de rubriek ‘Leer ons kennen’ laten we je kennismaken met één van onze krachten. Wie is nu de creatieveling achter die toffe campagne? De taaltovenaar achter de (web)tekst? Of de regeltante achter het project dat je laatst voorbij zag komen?  In deze blog maak je kennis met onze communicatieadviseur Jessy!

 • Communicatieadviseurs beschikbaar!

  Communicatieadviseurs beschikbaar!

  We laten regelmatig zien wat wij als communicatiebureau voor jou kunnen betekenen. Maar wat zijn de persoonlijke kwaliteiten van onze experts? Heb jij binnenkort een leuk project waar je onze hulp bij kan gebruiken? Onze communicatieadviseurs Kim den Bieman en Sjuul Basten zijn beschikbaar!

 • Van probleem naar kans: 5 tips voor crisiscommunicatie

  Van probleem naar kans: 5 tips voor crisiscommunicatie

  Iedereen kent een crisis of heeft er een meegemaakt, denk maar aan de coronacrisis. Hoe te communiceren en handelen is een vak apart. Ontdek 5 waardevolle tips voor crisiscommunicatie in deze blog.

 • In drie stappen naar een sterk (strategisch) communicatieplan

  In drie stappen naar een sterk (strategisch) communicatieplan

  Een strategisch communicatieplan schrijf je niet alleen omdat het moet, maar ook om ervoor te zorgen dat de juiste boodschap jouw doelgroep bereikt. Zo behaal je jouw communicatiedoelstellingen. Wat is ervoor nodig om een communicatieplan te laten slagen? Wat mag zeker niet ontbreken? In deze blog begeleiden we jou in 3 stappen naar een sterk communicatieplan.

 • Onze aanpak voor: gemeente Arnhem

  Onze aanpak voor: gemeente Arnhem

  De gemeente Arnhem stond voor een uitdaging met een tekort op hun communicatie-afdeling. Ze waren op zoek naar iemand met allround ervaring; iemand die snel aan de slag kon met verschillende projecten in uiteenlopende domeinen. Ervaring binnen een gemeente was daarom een must. Een interim communicatieadviseur van CommunicatieKrachten bleek de perfecte match te zijn!

 • Waarom het gebruik van de juiste media- en communicatiemiddelen in de customer journey belangrijk is

  Waarom het gebruik van de juiste media- en communicatiemiddelen in de customer journey belangrijk is

  De naam zelf zegt al genoeg, de customer journey staat voor de reis die jouw klant aflegt. Met als doel een eventuele aankoop van jouw product of dienst. Deze reis begint bij het moment dat er bij de klant een behoefte ontstaat en eindigt wanneer hij of zij een (terugkerende) klant is. Maar wat heb je er als bedrijf aan om deze klantreis inzichtelijk te maken? En waarom is het zo belangrijk om de juiste middelen in de juiste fases in te zetten? Wij geven je tips.

 • Leer ons kennen: dit is Inge!

  Leer ons kennen: dit is Inge!

  In de rubriek ‘Leer ons kennen’ laten we je kennismaken met één van onze krachten. Wie is nu de creatieveling achter die toffe campagne? De taaltovenaar achter de (web)tekst? Of de regeltante achter het project dat je laatst voorbij zag komen? In deze blog maak je kennis met de eigenaar van CommunicatieKrachten en Campaign Comapany, en strategisch communicatieadviseur: Inge!

 • Onze aanpak voor: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden

  Onze aanpak voor: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden

  In tijden van crisis is effectieve communicatie van cruciaal belang. Toen Rusland voor het eerst Oekraïne aanviel en de eerste vluchtelingen binnenstroomden, zocht Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) ondersteuning. De vraag vanuit de organisatie was duidelijk: ze hadden een communicatieadviseur nodig. Iemand die zowel strategisch als uitvoerend kon zijn en direct kon inspringen op crisiscommunicatie tijdens de eerste fase van deze onzekere periode. CommunicatieKrachten werd ingevlogen! Kim den Bieman droeg met volle toewijding bij aan de veerkracht van VGGM. 

 • Leer ons kennen: dit is Willemijn!

  Leer ons kennen: dit is Willemijn!

  In de rubriek ‘Leer ons kennen’ laten we je kennismaken met één van onze krachten. Wie is nu de creatieveling achter die toffe campagne? De taaltovenaar achter de (web)tekst? Of de regeltante achter het project dat je laatst voorbij zag komen? In deze blog maak je kennis met onze communicatieadviseur Willemijn!

 • Onze aanpak voor: Portaal

  Onze aanpak voor: Portaal

  Woningcorporatie Portaal in Utrecht was op zoek naar tijdelijke ondersteuning…

 • Leer ons kennen: dit is Laura!

  Leer ons kennen: dit is Laura!

  In de rubriek ‘Leer ons kennen’ laten we je kennismaken met één van onze krachten. Wie is nu de creatieveling achter die toffe campagne? De taaltovenaar achter de (web)tekst? Of de regeltante achter het project dat je laatst voorbij zag komen? In deze blog maak je kennis met onze communicatieadviseur Laura!